Патриотите в подкрепа и на троянските представители на Централната рибно-опазваща организация

Народните представители от ПГ „Обединени патриоти“ Красимир Богданов, Атанас Стоянов, Йордан Апостолов и Александър Сабанов се срещнаха в парламента с представители на Централната рибно-опазваща организация.

В Троян се проведе обучение на младите кадри на ВМРО

Представители на Младежката организация на ВМРО-БНД Троян заедно с други представители на младежките структури на организацията от цялата страна взеха участие в семинар на тема “Регионално развитие и местни политики” .

Султанка Петрова на работна среща в Ловеч

Зам.министъра на Министерството по социална политика и председател на Националната  женска  организация на ВМРО БНД бе на работна среща в Ловеч. В нея  участваха Георги Терзийски(областен управител  и заместниците му Илиян Тодоров и Бойко Пъдарски

Даниел Сираков бе преизбран за председател на Областния комитет на ВМРО – БНД, област Ловеч

На 02.12.2017 от 11.00 часа в конферентната зала на хотел Троян Плаза**** град Троян се проведе 3-та отчетно –изборна конференция на ВМРО – БНД, област Ловеч.

НЕ! На Ньойския договор!

ВМРО Троян отбеляза годишнината от позорния договор с факелна стража и изгаряне на унизителния за България Ньойски договор пред паметника на загиналите във войните за Обединението на България на мемориален комплекс при „Вила Ванна“.