Честит празник на всички ученици и всички работещи в сферата на образованието в България. Честит празник на всички семейства, в които днес някое дете прекрачва прага на училището.  Честит празник и на всички пенсионирани учители – въпреки че вашето настояще е трудно, ние сме уверени, че вашият живот е изживян достойно в името на една кауза, по-доброто образование на нашите деца.

Пожелаваме успешна година на всички ученици! Нека в тях бъде посято семето на родолюбието, гордостта от българската история, интелект,  мъдрост и морал. Надяваме се, че тези поколения ще израснат с вяра в бъдещето, че ще се превърнат в интелигентни, грамотни и мислещи млади хора, на които България ще може да разчита през следващите десетилетия.

ВМРО по традиция ще раздаде Патриотични буквари във Варна, Русе, Своге и Трявна. За това начинание зам.-председателят на ВМРО и кандидат за кмет на Варна Костадин Костадинов гостува в предаването на Милен Цветков по Нова телевизия (видеозапис може да гледате след 28:40 минута тук) .

Днес на градския площад в Своге ще се състои и концерт на ансамбъл „Гоце Делчев” от 18.00 часа. Ще присъстват кандидатът за президент Красимир Каракачанов. Той ще представи кандидатурата на Ерофим Гигов  за кмет на община Своге.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *