Осмият брой на изданието на ВМРО „България” вече се разпространява безплатно в цялата страна.

Изданието представя кандидатурите на ВМРО за президент и вицепрезидент – Красимир Каракачанов и Даниела Симидчиева. В броя може да прочетете пространно интервю с председателя на ВМРО Каракачанов под надслов: „Ако ние, българите, свикнем с ролята на опашкари, свършено е с нас!”. Ще разберете и повече за уникалния интелект на България – Даниела Симидчиева, кандидат на ВМРО за вицепрезидент и обявена за жената с най-висок коефициент на интелигентност в света.

Кои са 13 приоритета за президентската институция според Красимир Каракачанов ще откриете на последната страница на изданието.

Социолози сочат в изследванията си, че Каракачанов изпреварва „Атака”, „сините” и РЗС. Повече за нагласите на българските граждани може да прочетете на първа и втора страница.

„България” представя и основните кандидати на ВМРО за кметове в страната – кои кандидати ще се борят за доверието на гражданите в София, Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград, Велико Търново и др. ще откриете на вътрешните страници на изданието.

Целия осми брой можете да прочетете тук.

Архив на всички броеве вижте тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *