Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки, заедно с привърженици на ВМРО се отправи към село Катуница, за да окажат подкрепа на населението срещу бандата на т.нар. „цар” Киро. За 17 ч. е насрочен протест пред областната дирекция на полицията в Пловдив.

По думите на Джамбазки Цветан Цветанов моментално трябва да отговори защо убийците от Катуница са на свобода, а полицията пази хората на т.нар. „цар” Кирил Рашков. Жандармерията на България в момента охранява имотите на скандалната фамилия като дипломатическа територия.

Според ВМРО случващото се в Катуница е показателно за посоката, по която е тръгнала страната ни. Затова на 1 октомври в София се подготвя протест под надслов „Стига цигания”. От години ВМРО напомня за опасностите от циганската престъпност. През това време управляващите продължават да разчитат на цигански гласове.

Представителите на тази фамилия най-накрая да бъдат разследвани и вкарани в затвора, където им е мястото. Време е държавата да спре да толерира циганската престъпност, маскирана като традиции.

В страната ни не може някой безнаказано да продължава да нарича себе си „цар”, а ние да гледаме на него като на свещена крава. Свещени крави има само в Индия и може би не е зле фамилията на Кирил Рашков да се отправи натам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *