Казвам се Красимир Каракачанов. Участвам в тези избори, защото и аз, и привържениците на ВМРО – Българско национално движение сме убедени, че този избор е действително важен за българите.

Изправени сме пред сериозна демографска катастрофа. Пред нас стои заплаха да се превърнем в етническо малцинство в собствената си държава. Ако не спрем този процес – изчезваме!

Ние от ВМРО – Българско национално движение смятаме, че е необходимо да действаме. Всички ние, които държим да сме българи, децата ни да са българи, трябва да действаме. Незабавно!

Ето защо, именно президент-патриот е нужен сега на България. Само истински патриот може и трябва да направи демографската политика действително приоритетна за държавата ни.

Ще бъде страшно, ако се окаже съвсем скоро, че българите в чужбина ще са повече от тези, които са останали тук, в България.

Ето защо, трябва да бъде избран президент, за когото българският национален интерес е най-важната мисия. Президент, който не само слуша, но и чува българите. Застава зад тяхното право да участват пряко в управлението.

Как? – Чрез референдуми.

Ние от ВМРО считаме, че българите имат нужда от президент-патриот, които няма да допусне неспазването на закона, каквато е досегашната практика. Който няма да премълчава това и ако е необходимо, ще призовава всеки ден законодателите да спазват законите, които сами създават.

 

Моето намерение е да покажа, че референдумът е действително онзи инструмент, с който хората имат право да определят какво трябва или не трябва да се случва с живота им.

Изберете № 17 в интегралната бюлетина и ще ви го докажа.

Дали искаме да бъдем скайп-родители на деца, които са избрали по-добър живот в чужбина?

Дали искаме да бъдем заложници на монополистите в България?

Дали искаме да спонсорираме чужди икономики, като плащаме скъпо и прескъпо за образование и лечение в чужбина?

Моята цел е президентската институция да се превърне в реално работеща, в полза на хората. Моята цел е България да има силен президент.

Изберете № 17 в интегралната бюлетина и ще ви го докажа.

Силен президент не означава президент, на когото силово му се налага чужда воля – от правителството, от Брюксел или от Москва.

Считам, че дошло е време за умна и интелигентна работа на институциите, за да се превърне най-сетне страната ни в добро място за живеене.

Нека умното и интелигентното управление да започне от президентската институция.

Ние от ВМРО – Българско национално движение сме убедени, че България има нужда от достойна армия – по-модерна, по многобройна. Армия от добре обучени и мотивирани войници – патриоти, а не от мисионери – гурбетчии.

Но нито армията, нито Господ могат да ни спасят, ако допуснем да изчезнем като нация. А България да остане само географска област на територията на Европа.

Ето защо ви призовавам  на 23 октомври, когато давате своя глас за български държавен глава, не забравяйте, че за да има България, трябва да има българи – родолюбиви,  патриоти, с достойнство!

Трябва да ни има, защото без българи, няма да я има България.

Гласувайте за кандидатпрезидентската двойка на ВМРО – Българско национално движение Красимир Каракачанов и Даниела Симидчиева, с № 17 в интегралната бюлетина.

Чуйте запис от обръщението на кандидата за президент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *