Целта на настоящото управление е да надроби политическото пространство, за да изгорят всички малки партии, заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов за „Лайв нюз“. Като аргумент на тезата си той даде за пример СДС и Синята коалиция.

Националистическите партии не са девалвирали заради действията на Волен Сидеров и Яне Янев. Много хора разбраха, че леви и десни не правят нищо. Ако имаме малко разум, трябва да потърсим това, което ни сближава, а не което ни разделя – вижте сините, между които има огромна личностна омраза, която облагодетелства управляващите, убеден е Каракачанов.

ГЕРБ иска да възстанови двуполюсния модел с БСП – едните се правят на леви, другите на десни. Затова призовах не само „Атака“, а и всички патриотични и националистически формации, да се срещнем и да видим какво ни обединява. В крайна сметка – ако не националистите, кой ще се сети, че „съединението прави силата“? Идеята е да консолидираме повечето националисти, обясни предложението си председателят на ВМРО.

Не искам да се намесвам в спора между „Атака“ и НФСБ. Написах писмото си и до тях, но от Фронта на  г-н Симеонов трябва да преценят сами за себе си. Ако различните лидери преценят, че егото им е над тях, значи те не говорят за патриотизъм, заключи той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *