На 22 ноември 2014 година се проведе Областна конференция на Общинските комитети от област Ловеч с цел избор на Областен комитет на ВМРО-БНД .

За Председател на Областният комитет беше избран Даниел Сираков – Председател на Общински комитет Троян. За негови заместници конференцията избра Адв. Детелина Сотирова – Председател на Общински комитет Ловеч и Боян Владовски – Секретар на Общински комитет Троян. Николай Нечев – Председател на Общински комитет Ябланица бе избран за Секретар, а за Касиер Поля Христова от Общински комитет Ловеч. За членове на Областният комитет бяха избрани Петър Панчев – Председател на Общински комитет Луковит, Гроздан Грозев – Председател Общински комитет Тетевен, Младена Екова -Председател Общински комитет Угърчин и инж.Тихомир Лилов – Председател на Местна организация Троян. Конференцията продължи с избор на Контролен съвет. За Председател на Контролния съвет бе избран Янислав Минковски от община Ловеч и членове Павлина Ганева – община Угърчин и Цветан Цветков – община Ябланица.

Гости на Областната конференция бяха Народният представител от Патриотичният фронт доц.Милен Михов и член на НИК на ВМРО и координатора за област Плевен и Ловеч Атанас Филчев. Доц.Михов запозна присъстващите с актуалните политически събития в страната и дейността на Патриотичния фронт в Народното събрание.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *