Разпространението на фалшиви новини е изключително тежък и сериозен проблем, по който работят всички демократични общества през последните години. Прави впечатление, че последните мерки на Европейската комисия по проблема – да промени наименованието от „фалшиви новини“ на „дезинформация“, малко напомня на това, че в България циганите започнаха да се наричан „роми“, но това по никакъв начин не промени проблемите с интеграцията на тази група в обществото. Това, че се сменя наименованието не решава проблема.

Това заяви Александър Сиди – народен представител от ВМРО в ПГ „Обединени патриоти“, в предаването на България ОН ЕР „Брюксел 1“…


Доц. Михов в „Патарински LIVE”за старите автомобили и доходите

Трябва да се води политиката по ограничаване на възможностите да караш стар автомобил. Не бива България да се превръща в задния двор на Европа.

Това коментира пред камерата на „Патарински LIVE“ по Канал 3 доц. д-р Милен Михов – заместник-председател на ВМРО и народен представител от Обединени патриоти. Той е известен със страстта си към автомобилите „Трабант“ и дори често използва своя личен автомобил от тази марка, за да пътува от столицата до избирателния си район Велико Търново.

Депутатът обясни, че неговият трабант в момента се ремонтира основно, за да бъдат спазени новите изисквания на закона…


Иво Пазарджиев настоява за безкомпромисни действия във връзка с пожара на русенското сметище

Председателят на групата общински съветници от „Патриотите ВМРО, Глас народен“ Иво Пазарджиев отправя питане към кмета на Русе Пламен Стоилов във връзка с избухналия пожар на русенското сметище.

В началото на месец ноември на мястото, където се депонират отпадъци, по пътя към село Николово избухна пожар, който значително обезпокои русенци. Близо седмица гражданите бяха тормозени от силните миризми, допълващи и без друго изключително лошия русенски въздух.

Това извънредно положение предизвика справедливо недоволство, като в общественото пространство се зародиха съмнения, че пожарът е предизвикан умишлено с цел икономия на средства…


Почит към героите от Сръбско-българската война

Почит към загиналите герои от Сръбско-българската война от есента на 1885 г. отдадоха представители на ВМРО в събота. В местността „Три уши” над Драгоман бяха положени венци и цветя, за да напомнят делото на българските воини, паднали жертва в защита на Родината.

Гости на мероприятието бяха евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, заместник областният управител на София област и председател на ВМРО – Костинброд Николай Борисов, заместник-кметът на община Драгоман Лилия Банкова, председателят на Общински съвет – Драгоман Методи Методиев, областният председател на ВМРО – София област Богомил Бранков…


Милен Михов: Решението да не подкрепим пакта за миграция е на българската държава

Юнкер предлага ограничаване на суверенитет, коментира патриотът

Решението да не участваме в Глобалния пакт за миграцията не е някакво екзотично становище на Обединени патриоти, а на мнозинството и на българската държава, заяви заместник-председателят на ВМРО и народен представител от Обединени патриоти доц. д-р Милен Михов в ефира на БНТ.

Подобно е и становището на доста държави, т.е. България не е сама в своите опасения относно този документ. Пактът, макар и правно необвързващ, създава определени стандарти, които държавите, подписали пакта, на практика се задължават да поддържат, обясни Михов…

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *