Новото ръководство на ВМРО Троян

На  4-тата отчетно изборна Общинска конференция на Общински комитет  ВМРО Троян, която се проведе на 09.03.2019г в новооткрития  клуб, инж.Боян Владовски бе избран за председател на ръководството на Общинската организация

Зам.председател е инж.Тихомир Лилов, секретар – Тодор Иванов  от Местна организация Балканец. Касиер  е Калина Калинска(председател на Женската организация), а за членове бяха избрани Мартин Сираков – председател на Младежката организация, Иван Спахийски и инж.Стойко Бойнов от троянската  местна организация.

Гост на конференция бе Даниел Сираков – областен председател на ВМРО област Ловеч.

Бяха  изслушани  и приети отчети на дейностите на общинската организация  за периода 2016 – 2019 год.и  общинските съветници. Калина Калинска(касиер)  говори за финансовото състояние.

Бяха утвърдени делегатите за 7-мия конгрес на ВМРО  – БНД . Конференцията предложи инж. Тихомир Лилов и инж. Боян Владовски  да участват в Националните ръководни органи и председателя на Областния комитет Даниел Сираков за член на НИК на ВМРО

Също така бе предложена кандидатурите  на Красимир Каракачанов за председател на ВМРО и  Ангел Джамбазки за водач на листата на предстоящите избори за евродепутати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *