На 9 март 2019 г. се проведе редовно заседание на Областния комитет Ловеч на ВМРО. На заседанието бе обсъдено организационното състояние на структурите по места.

Бяха утвърдени делегатите за Конгреса на организацията от областта, който ще се състои на 23.03.2019 г в София. Беше структуриран Предизборен щаб за предстоящите избори за евродепутати. За председател бе избран Даниел Сираков. Негов заместник е адв.Детелина Сотирова(Ловеч). Секретар е инж.Тихомир Лилов(Троян). Членове на щаба са: Светослава Касакова(Априлци); Поля Христова Местна организация Ловеч и Дарина Дочева от Женска организация Ловеч; Момчил Миховски – Тетевен; Младена Екова – Угърчин; и новоизбрания председател на ВМРО Троян инж. Боян Владовски. Също така бе предложена кандидатурата на Красимир Каракачанов за председател на ВМРО. Областния комитет предложи Ангел Джамбазки за водач на листата на предстоящите избори за евродепутати.

На заседанието също  бе предложено Даниел Сираков, адв.Детелина Сотирова и инж.Боян Владовски да са членове на Организационния съвет на ВМРО  – БНД , а инж.Тихомир Лилов за член на Националната контролна комисия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *