Деветият брой на изданието на ВМРО „България” вече се разпространява безплатно в цялата страна.

Изданието публикува две големи интервюта с кандидатите на ВМРО за президент и вицепрезидент. Красимир Каракачанов заявява пред „България” – „Излизаме в една истинска битка за Родината”. Даниела Симидчиева коментира в интервюто си проблемите на жените у нас, домашното насилие, образователната система, пенсиите, здравноосигурителната система – въпроси, по които според кандидата на ВМРО за вицепрезидент е наложително българската президентска институция да заема по-отчетливо позиция. „Имаш достойнство. Бъди патриот” – обявяват в обръщението си към българите Красимир Каракачанов и Даниела Симидчиева.

Каракачанов продължава да изпреварва кандидати на парламентарни партии, отбелязва „България”. Социологически проучвания сочат, че кандидат-президентът на ВМРО изпреварва по доверие опонентите си от „сините” партии, „Атака”, РЗС и др.

В изданието „България” може да прочетете още и интервю с кандидата на ВМРО за кмет на Пловдив Гиньо Матев. Кметът на пловдивския район „Тракия” е категоричен, че може да приложи успешния си модел на управление и като кмет на Пловдив, за да върне достойнството и усмивките на пловдивчани.

„България” отделя място и на Циганския въпрос, който се изостри през последните дни след инцидента в Катуница. Изданието припомня позицията на ВМРО по Циганския въпрос и мерките, които предлага патриотичната организация от години.

Целия брой вижте тук.

Архив на всички броеве вижте тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *