Общинският комитет на ВМРО – БНД Троян проведе отчетно годишно събрание. Пред около 60 делегата Председателят Даниел Сираков представи отчет на изминалия период, като в него бяха отбелязани организационната, политическата и културно-просветната дейност на структурата, увеличаването на членския състав, добрите резултати от изборите за Европейски парламент и Парламентарните избори. Различните патриотични прояви са сериозните постижения на Общинската организация.

След представянето на отчета, съгласно устава на ВМРО, поради нарастване броя на членският състав, патриотите от Местната организация Троян с Председател Тихомир Лилов, избраха Заместник-председател и Секретар на Местната организация. С единодушие, събранието реши Заместник-председател да бъде Иван Спахийски, а за Секретар Стойко Бойнов. На делегатите беше предоставено предложението на Общински комитет Троян за създаване на Женска Местна организация на ВМРО-БНД Троян. За неин Председател беше избрана Десислава Тодорова.

Гост на събранието бе Народният представител и Организационен секретар на ВМРО Юлиян Ангелов. Г-н Ангелов запозна присъстващите с актуалните политически събития в страната и дейността на Патриотичния фронт в Народното събрание.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *