На 06.02.2015 г по покана на Общинската организация на ВМРО-БНД на посещение в Троян бе д-р Султанка Петрова, Народен Представител от коалиция Патриотичен Фронт НФСБ-ВМРО.

Бе проведена среща с кмета на гр.Троян г-жа Донка Михайлова. Темата на разговора бе „Състояние и проблеми на здравеопазването в община Троян“. Бяха поканени управителите на двете болници в Троян д-р Цветомила Дудевска Управител на СБАЛББ и д-р Пенко Бамбов Управител на МБАЛ-ТРОЯН. На срещата присъстваха г-жа Поля Димова – зам.кмет на гр.Троян, г-н Даниел Сираков Председател Областен комитет на ВМРО Ловеч и Председател на Общински комитет Троян, г-н Лазар Лалев Председател на Общински комитет на НФСБ, г-н Тихомир Лилов Председател на МО Троян и г-жа Десислава Тодорова Председател на Женска организация на ВМРО гр.Троян. След като бе запозната със състоянието и проблемите на двете лечебни заведения в община Троян, д-р Петрова се ангажира да зададе актуален въпрос за бъдещето на общинското здравеопазване в Република България и да помогне за доставка на един хемодиализен апарат за МБАЛ-ТРОЯН.

След срещата в Община Троян в клуба на ВМРО се проведе среща-дискусия с граждани и симпатизанти на Партиотичен Фронт – НФСБ и ВМРО, както и представители на местни медии. На срещата бе представена дейността на Народните представители на Патриотичен Фронт – НФСБ и ВМРО в 43 Народно Събрание и провежданата от тях политика.

Благодарим за снимките на д-р Султанка Петрова, Руслана Савова Попсавова и Генади Маринов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *