На 17.08.2017 г. се проведе  редовно заседание на Общински  комитет на ВМРО Троян. Ръководството  Председател – Даниел Сираков; Зам.председател – инж.Боян Владовски; Секретар – инж.Тихомир Лилов;  Касиер – Калина Калинска и членовете Иван Спахийски, Стойко Бойнов, Александър Цочев, Христо Баръмов решиха:

  1. Да се проведат събрания на МО за избиране на делегати за Областната конференция, която ще се проведе в  края на месец  Октомври или началото на Ноември.Членовете на ръководството са делегати по право според Устава на ВМРО. Местните Организации от селата да бъдат представени от по един делегат, а троянската МО да бъде представена от четирима делегати на Областната конференция. Бяха избрани и отговорници за провеждането на събранията, като бе определен краен срок – 10 октомври.
  2. Общинския комитет избра Руслана Попсавова за PR и връзка с обществеността.Тя се задължава да администратира и сайта на ВМРО Троян. Даниел Сираков изрази мнение,че клуба на организацията вече трябва да бъде функциониращ и да стане като приемна за гражданите.
  3. По следващата точка от дневния ред се реши да се проведе традиционното автошествие на 6 септемврии и кани всички членове, симпатизанти и родолюбци  ,  да учстват. Председателят на Общински комитет подчерта, че троянското автошествие е вдъхновител и за други в страната.
  4. По точка „Други“ се разгледаха админстративни и организационни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *